Krämer och smink kan göra mycket för huden men ingen hudvård i världen kan jämföras med att ge huden allt den behöver inifrån. Genom att göra några få livsstilsförändringar kan du få huden du drömt om helt naturligt.

Rökning åldrar huden

Få rökare tänker på hur mycket det faktiskt kan skada huden. Om du är en av dem som vill sluta röka så kan snus från Xqs vara lösningen. Det är mycket lättare att sluta röka om du ersätter det med att snusa istället. Du gör då din hud en tjänst eftersom snus inte är alls lika skadligt för huden som rökning. Xqs har en mängd olika sorters snus så du kommer säkerligen att hitta något som faller dig i smaken.

Kost och motion

Om du äter rätt så får din hud den näring den behöver för att förnya sig. Ett högt intag av antioxidanter från frukt och grönt kommer dessutom att motverka fria radikaler som åldrar huden. Även gifter som kan vara skadliga för huden bekämpas om man har en god kosthållning. Vid motion ökar blodcirkulationen, vilket är otroligt bra för huden. Eftersom det är genom blodomloppet som huden får sin näring så är cirkulationen viktig om den ska kunna tillgodogöra sig det du stoppar i dig.